top of page
Pakketten

(ver)bouw uw eigendom zonder zorgen 
én binnen uw budget en planning.

De renovatie van uw woonst verdient de grootste zorg. Bij bouwen of renoveren komt heel wat kijken. Het is niet altijd evident om een klare kijk te krijgen op uw project. Daarom is het heel belangrijk om met de juiste partner in zee te gaan.

 

D2V heeft de nodige kennis en expertise in huis om uw (ver)bouwplannen in goede banen te leiden. Binnen het met u afgesproken budget,
binnen de vooropgestelde timing én volledig op maat. 

 

Onze persoonlijke aanpak laat toe om kort op de bal te spelen. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

 

Vertrouw op D2V bouwcoördinatie en kies voor zekerheid.

Waarom kiezen voor D2V?

Zorgeloos (ver)bouwen

Binnen uw vooropgestelde timing en budget! Een grondige voorstudie zorgt ervoor dat alles contractueel vast ligt vooraleer de werken starten.
 

Stappenplan

Met het door ons uitgekiend stappenplan wordt het dossier in detail voorbereid. Zo weet u waar u aan toe bent, voor de werken starten.
 

Kwaliteit

Onze dossiers worden tot in het kleinste detail afgewerkt. Wij zijn pas tevreden als het 100% afgewerkt is!


 

Persoonlijk contact

Bij ons bent u geen nummer, wij dragen persoonlijk contact hoog in het vaandel. Uw dossier wordt van A tot Z door dezelfde persoon behartigd.
 

Tevreden klanten

Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame. Bewijs hiervan zijn de getuigenissen van onze bouwheren.

 

3D studie

Wij werken elk dossier, klein of groot, tot in de puntjes uit. De voorontwerpen worden gevisualiseerd in 3D zodat u een perfect beeld krijgt van de mogelijkheden nog voor de uitvoering is begonnen.
 

Onze werkwijze

werkwijze
Samen rond de tafel

De eerste stap naar een geslaagd project is luisteren naar uw noden en wensen. Enkel zo kunnen wij uw droomproject realiseren!

 


 

Administratie

We begeleiden u door de administratieve rompslomp (ABR, plaatsbeschrijving, stabiliteitsstudie, EPB, veiligheidscoördinatie, ...)

 


 

Planning

De planning wordt strak aangehouden. Op die manier wordt de vooropgestelde deadline gerespecteerd en kunt u spoedig van uw (ver)nieuw(d)e woning genieten.


 

Duidelijkheid troef!

D2V houdt het budget nauwlettend in het oog. Alle facturen worden door ons nagezien en aangevuld in uw persoonlijke budgetfiche.
 

Opmeting en ontwerp

We meten uw project op en werken voor u een gepast ontwerp uit.

 

 


 

Budgettering

Vooraleer de werken beginnen, ligt de totaalkost vast. Zo staan u op het einde van de rit geen onaangename verrassingen te wachten. Goede afspraken maken goede vrienden!

 

Werfbezoeken

De regelmatige werfbezoeken laten toe om tijdig bij te sturen indien nodig.Zo realiseren wij een 100% afgewerkt project binnen de vooropgestelde deadline en budget.

 


 

Architect nodig?

Voor vergunningsplichtige werken wordt altijd samengewerkt met een architect. Dit kan een architect naar eigen keuze zijn, of een architect door ons voorgesteld.

 

Meer info


 

bottom of page